Beagle accessoires

Krijg je een nieuwe Beagle en weet je niet welke beagle accessoires je moet kopen voordat je nieuwe beagle thuiskomt? Een nieuwe puppy krijgen is een spannende tijd, maar het kan ook stressvol zijn. Zorg ervoor dat je alles klaar hebt voor zijn komst. Je hebt een Beagle kussen nodig, evenals alle andere accessoires, inclusief reisbenodigdheden voor de dag dat je ze mee naar huis neemt.  

Beagle accessoire: Voedsel- en Waterbak 

Laat me je één ding vertellen, beagles houden van eten en hierdoor is een voedsel en waterbak een essentiële accessoire dat je moet kopen voordat de beagle thuiskomt. Als ze de kans krijgen, zouden ze de hele dag door eten. Je moet een specifieke tijd en plaats afspreken om jouw hond te voeren. Je kunt jouw huisdier geen eten op een bord geven. Je hebt een hondenbak voor water en voedsel nodig.  

beagle accessoires

Beagle accessoire: Identificatie label en halsband 

Beagles houden ervan om zich te verwonderen, en het zijn deskundige ontsnappingsartiesten en hierdoor is een id label een goede beagle accessoire. Grote kans dat jouw beagle een geur opvangt en er achteraan gaat rennen, al jouw commando’s negerend. Je hebt een halsband nodig om mensen te laten weten dat hij geen zwerfhond is en bij een gezin hoort. En een identificatieplaatje aan de halsband met de contactgegevens van de eigenaar. De kans dat een puppy wegloopt is klein, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Dus zorg zo snel mogelijk voor een halsband en een id-tag accessoire voor jouw beagle. 

Beagle accessoire: Tuigje en riem 

Een beagle aan de lijn doen als je gaat wandelen is cruciaal dus hierdoor is de volgende accessoire een tuigje en een riem. Verwacht niet dat je beagle zij aan zij met je loopt zonder een riem. Je kunt een riem aan de halsband van jouw hond vastmaken, maar het is niet aan te raden voor een puppy beagle. De pup zou opgewonden raken als je hem mee naar buiten neemt, en er zal veel getrokken worden. Trekken aan een halsband kan nekletsel veroorzaken. Hierom is ook het tuigje een essentiële beagle accessoire.  

Beagle accessoire: Poepzak 

Wanneer je jouw beagle uitlaat buiten de tuin is een poepzakje een accessoire die je zeker nodig gaat hebben. Verwacht niet dat je puppy vanaf zijn geboorte zindelijk is. Het zijn puppy’s, en ze zullen de hele tijd in huis poepen. Je zult je beagle zindelijk moeten maken, maar tot die tijd zul je zijn poep moeten opruimen. Er zijn heel wat poepzakjes op de markt. Maar je hebt zakjes nodig die duurzaam en dik zijn, en die in staat zijn om de geur te verbergen.  

Voor meer accessoires die je nodig hebt voor je beagle, bekijk de top artikelen voor honden op Bol.com