Beagle kussen

Een beagle kussen is goed voor de slaap. Een beagle puppy slaapt ongeveer 18 uur per dag. Slaap is een integraal onderdeel van de ontwikkeling van een beagle. Net als bij mensen zorgt een aangenaam en comfortabel kussen om op te slapen voor een betere nachtrust van jouw hond. Je wilt toch ook dat jouw schattige kleine beagle comfortabel slaapt? Een comfortabel beagle kussen is een essentieel accessoire voor een puppy. 

beagle kussen

Waarom een kussen voor je Beagle? 

Beagles zijn knuffelmonsters en dit doen ze het liefste op een lekker kussen speciaal voor de beagle. Ze houden ervan om mensen te knuffelen en te slapen. Maar het is bijna onmogelijk dat iemand er 18 uur per dag is om ze te knuffelen. Een knus en genest kussen zorgt voor warmte en geeft jouw hond een veiliger gevoel. Een beagle kussen is goed voor de nachtrust en wanneer je zelf niet bij jouw beagle kunt zijn. 

Waar moet het kussen? 

Plaats een beagle kussen in de bench en creëer een veilige en comfortabele ruimte voor jouw kleine vriend. Bovendien ondersteunt een goed kussen de gewrichten van een puppy in ontwikkeling. Bekijk hier alle kussens die er te vinden zijn op Bol.com. Er zijn zoveel kussens te vinden op Bol.com dat de juiste kussen voor jouw beagle er wel tussen moet zitten!