Beagle boek

Voordat je een beagle in huis neemt is het goed om informatie in te winnen door bijvoorbeeld een beagle boek te kopen of te lenen in de bibliotheek. Beagles kunnen een schattige keuze zijn voor een huisdier. Deze leden van de jachthond soort van canine zijn gebruikt als jachtpartners en trouwe metgezellen voor mensen van alle leeftijden. Ze zijn gelijkgestemde met potentieel voor grote intelligentie en zijn gemakkelijk te trainen. Gewapend met de kennis uit de beagle boeken hieronder die je nodig hebt, kun je je beagle trainen om een trouwe metgezel te zijn of een prooi op te sporen het veld. 

beagle boek

Geschikt Beagle Boek 1

Training van jouw Beagle 

Dit boek behandelt vele aspecten van jouw beagle en hoe je ze goed kunt trainen. Het is geschreven op een makkelijk te begrijpen toon zodat iedereen zijn beagle kan trainen. Het boek doet ook dienst als een historische referentie van het ras met inbegrip van gewoonten en gemeenschappelijke kenmerken van de hond. Je krijgt niet alleen kennis over hoe hoe je je dier moet trainen, maar je leert ook de gedragingen en persoonlijkheden van de verschillende ondersoorten van het ras en wat je kunt verwachten. Kortom, een prima beagle boek. 

Geschikt Beagle Boek 2

Beagles voor Dummies  

De altijd populaire “voor Dummies” serie boeken bracht deze publicatie uit in 2006. Het boek, “Beagles voor Dummies,” behandelt een breed scala aan informatie over het beminnelijke ras. Je leert alles van maniertjes tot het beagle-proof maken van je huis, inclusief effectieve manieren om het huisdier te trainen. Dit boek behandelt ook verschillende gezondheidsproblemen die specifieke rassen hebben en wat jij van jouw huisdier kunt verwachten. De beagle is door de geschiedenis heen in allerlei situaties gebruikt. Hoewel ze misschien niet de snelheid die andere rassen hebben, hebben beagles uithoudingsvermogen en een ongelooflijk vermogen voor ruiken. Ze zijn gebruikt bij het opsporen van drugs en bommen.  Dit is ook een prima boek om alles te weten te komen over de Beagle.

Ons favoriete beagle boek

Ons favoriete beagle boek is het handboek Beagle Geheimen. Hierin leer je van A tot Z hoe je een Beagle moet opvoeden, trainen en verzorgen. Zeker een aanrader voor de beginnende beagle houder. Ook ervaren beagle houders kunnen er veel handige informatie uit halen. 
Beagle geheimen

Beagle handboek downloaden