Beagle droogloopmat

Een droogloopmat voor jouw beagle is een mat die de pootjes van jouw beagle schoon en droog kan maken doordat hij erop loopt. Droogloopmatten hebben een vochtabsorberende functie. Hierdoor zijn ze ideaal om voor de deur te leggen.  Zodat jouw beagle eerst over de mat loopt en zijn of haar pootjes een beetje droog en schoon maakt voordat hij of zij de kamer betreedt. Een beagle droogloopmat is vaak gemaakt van hardere materialen zoals katoen omdat katoen veel vocht op kan nemen.

Functie beagle droogloopmatten

Het doel van een beagle droogloopmat is in de eerste plaats om vocht op te nemen. Als het geregend heeft zorgt de mat ervoor dat dit niet naar binnen loopt. Droge schoonloopmatten voorkomen uitglijden en verhogen de veiligheid. Omdat er vuil op de mat blijft liggen, is het nodig deze regelmatig te stofzuigen. Dit voorkomt dat het vuil naar binnen loopt.

droogloopmat beagle

Droogloopmat of schoonloopmat?

Het verschil tussen een beagle droogloopmat en een schoonloopmat zit in de stijfheid van de garens. Hebben de garens van een mat een fijne structuur? Dan is de schurende werking minder effectief dan bij een mat met een grove structuur. De schurende werking kan worden geselecteerd in het filtermenu. Van een mat met een redelijk vuiloplossend vermogen tot een mat met een uitstekend vuiloplossend vermogen. Een schoonloopmat wordt meestal buiten geplaatst en een droogloopmat binnen. De schoonloopmat voor buiten is perfect om voor de deur het vuil van de schoenzolen te schrapen. Eenmaal binnen hoeven de schoenen alleen nog maar gedroogd te worden. Een schoonloopmat voor buiten met een beagle droogloopmat voor binnen is de meest effectieve combinatie om de vloer vrij van vuil en vocht te houden.

Beagle drooploopmat kopen

Bekijk hier alle soorten droogloopmatten die gemaakt zijn om jouw beagle zijn of haar pootjes te drogen voor binnenkomst om zo jouw vloeren schoon en droog te houden.