Beagle pups te koop

Er zijn verschillende plekken waar beagle pups te koop worden aangeboden. De beagle is namelijk een erg populair ras. Een beagle in huis nemen vergt veel tijd en geduld, en sommige mensen hebben gemerkt dat ze niet in staat zijn om tegelijkertijd een heel jong gezin te huisvesten. Dus, als je er zeker van bent dat een beagle bij je levensstijl past en je hebt de juiste omgeving om een gelukkig en tevreden leven voor een jachthond te garanderen dan kan je een kijkje gaan nemen bij alle beagle pups die te koop worden aangeboden in Nederland en België. 

Beagle puppy’s te koop 

Een beagle puppy die te koop is gezet is klaar om naar zijn nieuwe thuis te gaan als het minstens acht weken oud is. Bij de aankoop van jouw puppy in Nederland en België moet de fokker je een ondertekende stamboom, het registratiebewijs en een voedingsboekje overhandigen. Koop altijd een puppy bij een gespecialiseerde fokker waar je de puppy’s met hun moeder en soms zelfs hun vader zult zien. De secretarissen van beagle rasverenigingen of jouw plaatselijke dierenarts kunnen je wellicht de namen en adressen geven van gerenommeerde fokkers in jouw omgeving. Verantwoorde fokkers zijn al begonnen met het socialiseren van de pups voordat de beagles te koop worden aangeboden, zodat ze al met allerlei bezoekers kennis hebben gemaakt en vertrouwd zijn met sommige geluiden en activiteiten in huis. 

beagle pups te koop

 Jonge beagle puppy’s te koop 

Beagles pups mogen pas te koop worden aangeboden wanneer ze rond de acht weken oud zijn. Beagles worden geboren in een verscheidenheid van kleuren en aftekeningen in hetzelfde nest en hun uiteindelijke kleur ontwikkelt zich met de tijd. In de eerste twee weken zien ze er zwart-wit uit, maar geleidelijk komt de bruine kleur, meestal eerst op het gezicht en de oren en dan op de flanken en nek/schouders tegen de tijd dat ze klaar zijn om naar hun nieuwe baasjes te gaan. Lemon and white puppy’s worden bijna wit geboren met alleen crème aftekeningen en oren, terwijl hun tan and white nestgenoten bij de geboorte duidelijke bruine aftekeningen hebben. Als een beagle pup acht weken oud is, kan de beagle te koop aangeboden worden en is hij klaar om naar zijn nieuwe huis te gaan en wordt geadviseerd het door de fokker gebruikte voedingsregime voort te zetten. 

Beagle mini’s pups te koop 

Af en toe worden er in Nederland mini beagle pup te koop aangeboden. Deze hond is precies wat het lijkt, een gekrompen versie van de raszuivere Beagle. Het zijn grote lieverds en geliefd bij iedereen die ze tegenkomt. Hun warme ogen weerspiegelen hun vriendelijke persoonlijkheid en ze hebben een aanstekelijke levensvreugde. Een nieuwe eigenaar kan deze dwerg hond gemakkelijk in zijn huis opnemen. Een mini Beagle is een onweerstaanbaar schattige miniversie van een raszuivere Beagle. Deze dwerg honden zijn uitsluitend gefokt voor gezelschap en zijn zeer goed in hun werk. Ze knuffelen graag met hun mensen wanneer ze de kans krijgen en zullen onbeperkte liefde geven aan elk lid van hun gezin.  Deze beagle mini pups zijn vanwege de populariteit vaak direct verkocht nadat ze te koop zijn gezet.

Beagle pups te koop bij de fokker 

Het is ideaal om de fokker die de beagle pups te koop heeft te leren kennen, misschien zelfs voordat het nest geboren is. Als je voor de eerste keer een onbekende fokker bezoekt, moet je ernstig overwegen geen kinderen mee te nemen. Als je zonder pup moet vertrekken, zal dat des te moeilijker zijn als er kinderen aanwezig zijn. Als je tevreden bent over de fokker en de pups, neem de kinderen dan mee op een tweede bezoek, een goede fokker die beagle pups te koop aanbiedt zal willen weten of de kinderen ‘geschikt’ zijn voor hun pup! Voor meer informatie over het opvoeden en verzorgen van de beagle, raden we het Beagle handboek aan.

beagle pup

Een gezonde, gelukkige beagle puppy te koop 

Gezonde en gelukkig puppy’s zijn de beste pups die te koop zijn. Een gezonde en gelukkig pup heeft schone, heldere ogen. Er mag geen afscheiding zijn uit de ogen, oren of neus. De vacht moet schoon, zoet ruikend en ‘losjes’ zijn, positief golvend door een goede gezondheid. Er mogen geen tekenen van parasieten op de vacht of in de oren zijn. Beagles hebben van nature vrolijke, nieuwsgierige, extraverte persoonlijkheden. Vermijd elke puppy die angstig of nerveus lijkt. Zo kan je een goede beagle pup die te koop is vinden.  

Adopteren bij Honden Reddings Organisaties 

Beagle pups en volwassen honden (en Beagle kruisingen en mixen) zijn te koop bij reddings groepen of asiels. Beagles kunnen worden overgedragen aan het asiel vanwege wangedrag (janken, vernielzuchtig kauwen, ontsnappen uit hun tuin, koppigheid). Je zou deze honden moeten voorzien van de beweging, training en socialisatie die ze ontberen. Andere Beagles worden afgestaan vanwege veranderde gezinsomstandigheden, en deze honden hebben misschien helemaal geen gedragsproblemen. Bespreek voordat je naar het asiel gaat om een beagle pup die te koop is te halen wat de juiste verzorging voor het beestje is. 

Beagle pup te koop – Vaccinaties 

Niet alle beagle pups die te koop zijn hebben alle vaccinaties die ze moeten hebben gehad. Zodra je jouw beagle-puppy krijgt, moet je contact opnemen met jouw plaatselijke dierenarts om te informeren naar hun vaccinatieprogramma. Dit varieert naargelang het soort vaccinaties, maar tot je puppy zijn eerste volledige kuur heeft gekregen, mag hij niet worden uitgelaten op plaatsen waar andere honden zijn geweest. Je kunt jouw puppy nog steeds meenemen om te wennen aan nieuwe geluiden en bezienswaardigheden door het in een deken te wikkelen en het veilig in jouw armen te dragen of het mee te nemen voor korte ritjes in de auto. Zo kan je toch genieten van jouw beagle pup, kort nadat deze te koop heeft gestaan.  

Training en fokkers 

Als jouw beagle zich eenmaal heeft gevestigd na het te koop hebben gestaan en de geschikte leeftijd heeft bereikt, ga dan naar een goede trainingscursus. Dierenartsen kennen meestal wel plaatselijke cursussen of misschien heb je een buurman of vriend die je een club kan aanbevelen. Zonder twijfel is de beste informatie over gerenommeerde fokkers te verkrijgen via de secretarissen van de rasvereniging. Gerenommeerde fokkers zullen de secretarissen informeren wanneer ze puppy’s beschikbaar hebben of een nestje gepland hebben. Deze fokkers zijn lid van de rasvereniging, zij moeten zich houden aan de ethische code van de vereniging en de overgrote meerderheid van hen zal persoonlijk bekend zijn bij de secretarissen. Bekijk dus de site van de fokkers wanneer er beagle pups te koop worden aangeboden via fokkers.  

Beagle pups te koop – Meer tips en advies

Als je beagle pups te koop hebt zien staan en er eindelijk 1 in huis hebt, gaat het echt beginnen. Meer tips en adviezen over het opvoeden en verzorgen kan je vinden in het Beagle Handboek

Beagle geheimen

Beagle handboek downloaden