Beagle nestje

Beagles zijn de schattigste honden, maar ze kunnen moeilijk te vinden zijn als je er een uit een beagle nestje wilt kopen. Als je moeite hebt met het vinden van de perfecte beagle om te kopen, lees dan verder! Dus, hoe vind je een beagle om te kopen? De meest voorkomende plaatsen om te zoeken zijn online, bij een dierenasiel, op de vlooienmarkt of uit een nestje bij een fokker. Van deze opties, is het het beste om te adopteren uit een asiel of een gerenommeerde fokker om gezonde beagles te vinden. Als je moeite hebt om een beagle te vinden, vraag dan een plaatselijke dierenarts om aanbevelingen waar je dit of volgend jaar beagle nestjes kan vinden. 

Voordelen online beagle nestjes 

Online winkelen voor beagle nestjes is geen slechte plaats om te beginnen. Ten eerste, je hebt een enorme verscheidenheid aan beagles om uit te kiezen. Wil je een beagle van een bepaalde kleur of temperament? Wat dacht je van een beagle die al eerder in een huishouden met kinderen heeft geleefd? Zo ja, dan kan je die waarschijnlijk online vinden. Je kunt ook beagle nestjes vinden voor lagere prijzen. Als je bij een fokker koopt zijn de prijzen waarschijnlijk erg hoog. Maar als je online winkelt, kun je prijzen vinden die dichter liggen bij wat je bereid bent te betalen. Maar die goedkope prijs voor het beagle nestje, zoals we zo dadelijk zullen zien, is niet vrij van gevolgen. 

beagle nestje

Nadelen online beagle nestjes 

Online beagles uit een nestje kopen mag dan snel en goedkoop zijn, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Puppy’s gekocht via het internet komen meestal van broodfokkers. Niet elk beagle nestje dat je op internet ziet is van brood fokkers. Brood fokkers fokken honden op uitputtende industriële niveaus. Moeders worden kunstmatig geïnsemineerd en gedwongen te bevallen van tientallen puppy’s, wat meer dan gezond is. Het kan verleidelijk zijn om een puppy van een brood fokker te willen kopen om ze van een vreselijk leven te “redden”, maar ik moet tegen deze praktijk waarschuwen. Kopen bij een brood fokker levert alleen maar geld op in de zakken van onvoorzichtige mensen. De beste manier om een einde te maken aan broodfokkers is de bedrijven hun financiering te ontnemen en ergens anders voor een beagle nestje te gaan kijken.  

Voordelen beagle nestje bij fokker 

Ik krijg altijd veel kritiek als ik dit zeg, maar ik denk dat een beagle uit een nestje kopen bij een fokker een goed idee is. Adopteren uit een asiel is nobel en geweldig en ik wil daar niets aan afdoen, een asiel zou nog steeds mijn nummer één keuze zijn voor het vinden van een beagle om te kopen, maar fokkers hebben een hoop voordelen. Ten eerste, je weet dat de beagle die je koopt op het toppunt van gezondheid is. Honden uit opvangcentra worden goed verzorgd, maar het kan moeilijk zijn om een perfect gezonde beagle te vinden. Een ander groot voordeel van het kopen bij een fokker is dat je toegang krijgt tot de expertise van de fokker. Deze jongens kennen de beagles door en door en kunnen je helpen met elk probleem waar je mee te maken krijgt. Hierdoor is een beagle uit een beagle nestje kopen een prima manier. Mocht je meer willen weten over het opvoeden en verzorgen van de beagle kijk dan eens in het Beagle Handboek.  

Nadelen beagle nestje bij fokker 

Het nadeel van een beagle nestje kopen bij een fokker is hoe duur het is. Dit zijn de best gefokte honden die er zijn en dat zie je terug in het prijskaartje. Je kunt ook een hoop nare reacties krijgen van mensen als je ze vertelt dat je niet geadopteerd hebt. Het is tegenwoordig bijna heiligschennis om te bekennen dat je je hond niet hebt geadopteerd. Laat je niet hinderen door hoe andere mensen reageren! Zoek uit wat volgens jou de beste manier is om een beagle uit een nestje te krijgen en ga ervoor. Er zijn verschillende sites die de beagle nestjes voor 2024 laten zien. Bekijk hier een voorbeeld site.  

Beagle geheimen

Beagle handboek downloaden