Beagle omheining

In dit artikelen alles over de voordelen van een (tuin) omheining voor jouw Beagle. Beagles zijn een ras van nieuwsgierige honden. Ze zijn graag onafhankelijk en zwerven graag alleen rond. Hierdoor zijn beagles berucht om te ontsnappen en zichzelf in de problemen te brengen. De meest voorkomende oorzaak van beagle ontsnappingen is een slecht omheinde achtertuin. Als je in een huis woont met een achtertuin en een beagle hebt, moet je ervoor zorgen dat deze goed omheind en beschermd is middels een omheining.

Voordelen van een omheining in de tuin voor jouw beagle

Ik zeg altijd dat een huis met een achtertuin met omheining een ideale plek is om een beagle groot te brengen. Er zijn zoveel voordelen voor zowel de hond als de eigenaar; laten we eens kijken naar een aantal van hen: 

beagle omheining

Omheinde tuinen maken zindelijk worden gemakkelijker 

Puppy’s hebben een kleine blaas, en ze poepen en plassen verschillende keren per dag en wanneer je een omheining voor jouw beagle hebt kan dit makkelijk in de tuin. Het kan moeilijk zijn om ze meerdere keren per dag uit te laten. Het hebben van een achtertuin maakt het makkelijker. Je kunt jouw beagle puppy gewoon trainen om zijn behoefte in de tuin te doen. Door een goede omheining voor jouw beagle te hebben, kan je ze vrije toegang geven zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze ontsnappen. 

Tuinen met omheining kunnen Beagles vermaken 

Een omheining voor jouw beagle zorgt voor plezier voor jouw beagle. Weet je wat er gebeurt als beagles zich vervelen? Dan veranderen ze in een vernietigingsmachine. Ze kunnen beginnen met het kauwen op meubels, het scheuren van kussens, en wat al niet meer. Dit komt vaker voor als ze puppy’s zijn. Het hebben van een achtertuin geeft ze een plek om te spelen. Het geeft ze de ruimte om te rennen, te springen en dicht bij de natuur te zijn. Je kunt jouw hond loslaten in een goed omheinde achtertuin en hem laten spelen. In feite hoef je er niet eens te zijn. Gooi gewoon wat speelgoed neer en kijk hoe speels ze worden. Jouw beagle in de tuin laten spelen kan ze extra beweging geven. Het kan echter niet de dagelijkse wandelingen vervangen. Dus een omheining voor jouw beagle kan heel wat gedragsproblemen oplossen. 

Omheining aanschaffen voor Beagle

Bekijk hier de bestverkochte omheiningen voor Beagles op Bol.com.