Beagle natvoer

Natvoer voor de beagle bevat meer eiwitten en is gezonder dan droog hondenvoer. Het is zachter en gemakkelijk te kauwen. Dit maakt het een ideale optie voor jonge beagle puppy’s die niet op harde brokjes kunnen kauwen of voor beagles die gebitsproblemen hebben. Nat hondenvoer is ook een populaire keuze onder kieskeurige beagles die gewoon weigeren droog hondenvoer te eten. Als verantwoordelijke beagle ouder wil je altijd het beste voor je hond. Het kiezen van het beste natvoer voor je beagle kan moeilijk zijn, omdat er tonnen verschillende formules op de markt verkrijgbaar zijn.  

beagle natvoer

Waarom natvoer voor Beagles? 

Beagles zijn een actief ras en hierdoor is natvoer een goede voedingsbron voor de beagle. Ze hebben regelmatig dagelijkse beweging nodig en een uitgebalanceerd dieet. Hoewel droog hondenvoer de meest populaire keuze is onder beagle baasjes, is nat hondenvoer een veel gezondere optie. Je kunt een nat hondenvoer beoordelen aan de hand van de top 5 ingrediënten. De ingrediënten worden op hondenvoer vermeld in de volgorde van hun voorgekookte gewicht. Je wilt altijd dat ten minste 2 van de eerste 5 ingrediënten van het beagle natvoer echt vlees zijn. 

Natvoer of droogvoer voor mijn beagle? 

Zowel beagle natvoer als brokken kunnen voldoende voeding bieden. Natvoer bevat meer vocht en kan gunstig zijn voor honden met urinewegproblemen of honden die niet veel water drinken. Ze zijn ook smaakvoller. Als je een Beagle van 30 kilo echter uitsluitend natvoer geeft, hebt je veel opslagruimte nodig en kunnen brokken of een combinatie van deze twee opties het beste zijn.  

Beagle natvoer – maaltijdzakjes

Pedigree Adult – Maaltijdzakjes

Elk ingrediënt in de Vital Adult natvoer voor de beagle is zorgvuldig geselecteerd om jouw volwassen hond 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor te kunnen zetten – elke maaltijd weer. Elke hond heeft vier universele basisbehoeften: een gezonde huid en vacht, een sterk afweersysteem, een soepele verteerbaarheid en een sterk en gezond gebit. Volgens dierenartsen komen de meeste gezondheidsproblemen bij honden helaas ook het vaakst voor bij deze basisbehoeften. Daarom zijn de producten uit de Vital Protection lijn van Pedigree wetenschappelijk ontwikkeld om deze behoeften te ondersteunen. Dit is dus het ideale natvoer voor de beagle.