Beagle riem

In dit blog meer informatie over hoe om te gaan met de Beagle riem. Beagles mogen dan klein zijn, maar ze hebben een verbazingwekkende wilskracht en zijn verrassend sterk als ze hun neus ergens achteraan willen steken. Elke Beagle eigenaar heeft wel eens meegemaakt dat hij een hond uitliet die constant de nieuwste geur die hij gevonden heeft wilde volgen. Het is frustrerend en zwaar voor je lichaam als hij trekt en rukt. Gelukkig is er een manier om uw Beagle rustig en op u gericht te krijgen, zodat u een fijne wandeling kunt maken. Hier volgen vijf tips om te voorkomen dat uw Beagle aan de riem gaat trekken. 

Begin jong met een riem voor jouw beagle  

Honden leren vanaf het moment dat ze geboren worden – wat wil jij dat de jouwe leert? Wacht niet tot je puppy een puber is – begin met het aanleren van goede manieren aan de riem zodra je de beagle mee naar huis neemt. Hierbij een overzicht van de bestverkochte riemen voor Beagles op Bol.com.

beagle riem

Leer zelfbeheersing 

Beagles zijn intelligent en hebben een sterke wil. In het begin met de riemtraining van de beagle kunt u merken dat het helpt om meer te belonen – intelligente honden hebben vaak meer reden nodig om te doen wat u vraagt. Daarnaast helpt het om je Beagle zelfbeheersing aan te leren, zodat hij de juiste keuze kan maken – bijvoorbeeld bij je blijven in plaats van achter dat konijn aan te gaan. Blijf, Ga Naar Bed (mat-blijf gedrag), zitten voor een speeltje/eten/aaien, etc., zijn allemaal goede manieren om aan zelfbeheersing te werken. Deze manieren kan je ook toepassen in het trainen met de riem van de beagle. 

Oefen aandacht van de Beagle op jou tijdens de riemtraining

Beagles houden er absoluut van om achter kleine dieren aan te rennen en andere honden te begroeten. Aan de riem kan dit ertoe leiden dat je in elke richting wordt getrokken waar je Beagle zin in heeft – niet leuk! Een sleutel tot het stoppen van dit gedrag is om hem op jou gericht te houden tijdens een wandeling. Werken aan het naar je kijken als je zijn naam zegt, oogcontact bieden, Leave It en Drop zijn belangrijk voor training aan de riem.  

Bekijk hier het aanbod aan Beagle riemen van Bol.com.