Review: Beagle Geheimen

In dit blog geef ik een review van het populaire handboek voor de Beagle > Beagle Geheimen. We gaan het boek kritisch bekijken. We onderzoeken wie de schrijver is, of het boek het geld waard is en kijken hoe andere kopers die boek beoordelen. Ook krijg je inzicht in de onderwerpen die in het boek behandeld worden, de bonussen en vertellen we je alles over het garantierecht. Voor vragen over deze review kan je altijd mailen naar info@beagleblog.nl

Handig E-book 

Het Beagle Geheimen boek is een digitaal boek. Deze hond staat volledig centraal hierin. Zo gaat het onder andere over de opvoeding en verzorging, de karaktereigenschappen en nog tal van andere topics. Voordeel aan het E-book is dat je deze overal bij de hand kunt hebben. Je hebt alleen een laptop, e-reader of Smartphone nodig. 

Beagle boek

Onderwerpen Beagle Boek

De volgende onderwerpen komen aan bod in het Beagle Geheimen boek. 

 • Geschiedenis van de Beagle
 • De uiterlijke kenmerken van het ras
 • Alles over de karaktereigenschappen
 • Opvoedkundige tips en adviezen
 • Verzorgingstips
 • Wat de beste voeding is voor dit ras
 • Waar op te letten bij het aanschaffen van een Beagle
 • Alles over het trainen van deze hondensoort 
 • Het dagelijks leven met een Beagle
 • Info over alle levensstadia van deze hond (pup, volwassen, senior) 

Kortom, alle benodigde info over deze populaire hond in Nederland. Al deze info staat verdeeld over 219 pagina’s. Het is dus een flinke pil vol relevante informatie over de Beagle. 

Schrijver Beagle Geheimen boek – Frans de Vries 

De schrijver van Beagle Geheimen is Franse De Vries. Hij beweert al 25 jaar bezig te zijn met de beagle. Is dit echt zo? 

Na een onderzoek zijn we erachter gekomen dat Frans de Vries een verzonnen naam is. Het boek is namelijk geschreven door Blue Sky Marketing. Dit bedrijf heeft diverse boeken geschreven over tal van hondenrassen (o.a Labrador, Golden Retriever, Duitse Herder). Over deze boeken hebben we ook reviews geschreven. De kwaliteit van deze boeken is hoog. 

Waarom ze voor deze fictieve naam hebben gekozen is niet altijd duidelijk geweest. Wel valt op dat ze altijd een typische Nederlandse naam kiezen. Al met al is Blue Sky Marketing een bedrijf dat je kan vertrouwen. Ondanks dat ze een alias gebruiken, is er verder niks op te merken aan dit bedrijf. 

Bonussen Beagle boek 

Bij het boek Beagle Geheimen zijn enkele bonussen inbegrepen:

 • Bonus 1: E-book ‘Baas over je eigen Beagle ’. Dit is een e-book vol tips om het probleemgedrag dat jouw Beagle vertoont snel op te kunnen lossen. 
 • Bonus 2: E-book ‘Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy. In dit boek staan handige tip over het trainen en verzorgen van de hond in zijn eerste levensfase. 
 • Bonus 3: E-book ‘Honden training geheimen’. Een van de leukste bonussen. Hierin staan tips van professionele hondentrainers. Je leert van A tot Z hoe je jouw hond kan trainen.
 • Bonus 4: E-book ‘Je Beagle  laten komen op commando’. Hierin leer je praktische vaardigheden zoals je hond laten komen of je hond los laten lopen. 
 • Bonus 5: E-book ‘101 manieren om snel het gedrag van je hond te verbeteren’. In dit Ebook leer je het gedrag van je volwassen hond veranderen middels praktische tips. 

Wij vinden deze bonussen een echte aanvulling op Beagle Geheimen. Het maakt het een compleet pakket. 

Beagle geheimen

Beagle geheimen – Klantervaringen

Hoe beoordelen anderen de Beagle Geheimen boeken? We zijn rond gaan kijken op het internet. Hier kwamen we veelal positieve recensies en reacties tegen. Vooral over de inhoud van het boek zijn veel mensen te spreken. Daarnaast vinden ze de bonussen nuttig. Zeker gekeken naar het prijskaartje van het E-book. Enige kritiekpunten die worden gegeven zijn dat de naam van de auteur van het boek, vinden de mensen een beetje te fictief. 

Prijs E-book

Dit boek raden wij aan als je binnenkort een beagle puppy of volwassen hond in huis verwacht. Ook als je een Beagle hebt rondlopen is dit waardevolle informatie. Voor de aanschaf van het hoofdboek Beagle Geheimen inclusief alle bonussen ben je in totaal 37 Euro kwijt. Je kan betalen middels alle gangbare methoden (IDEAL, Paypal, Bancontact, Machtiging, Sofort). Je kan dit boek via de officiele verkooppagina kopen. 

Garantie

Als je twijfelt om het Beagle boek te kopen, is er een 60 dagen niet goed-geld-terug-garantie. Zo loop je dus eigenlijk geen risico meer. Je kan het volledige aankoopbedrag van Beagle Geheimen terugkrijgen binnen 60 dagen. Slecht een klein percentage maakt gebruik van deze regeling. 

Review Eindconclusie – Beagle Geheimen

Zoals je eigenlijk al in deze review van Beagle Geheimen hebt kunnen lezen, zijn we zeer te spreken over dit boek. De inhoud van het boek is waardevol voor elke Beagle eigenaar. De prijs is prima en de bonussen zijn een goede toevoeging. Ook de garantieperiode van 60 dagen maakt het boek geheel risicoloos. Wij bevelen het boek dus aan als geschikt boek voor het opvoeden en verzorgen van jouw lieve hond. Klik hier voor meer informatie over het Beagle Geheimen boek. 

Beagle geheimen

Beagle handboek downloaden