Beagle brokken

Droogvoer is een ander woord voor brokken voor jouw beagle. Het bestaat uit gemalen ingrediënten, die in verschillende vormen of brokjes worden gevormd. De ingrediënten van brokken bestaan meestal uit vlees, granen, groenten en andere stoffen. Brokken zijn de meest populaire voeding voor beagles. In vergelijking met blikvoer blijkt het de beste voedingsbron voor jouw beagle te zijn, na rauwe voeding.

Soorten Beagle brokken

Er zijn veel verschillende soorten brokken/droogvoer voor jouw beagle, van low-budget tot dure premium-voedingsproducten. Vermijd de goedkope supermarkt vulkoekjes. Deze brokken worden vaak gekocht omdat ze goedkoop en handig zijn. Ze kunnen alleen worden gebruikt of gemengd met voedsel uit blik. Goedkope  beagle brokken zitten vol met conserveringsmiddelen, vulstoffen, en bijproducten zoals kippenmeel en rundermeel, het is alsof je je hond 365 dagen per jaar fastfood voert, als je een gezonde beagle wilt is het waarschijnlijk beter om op te letten wat je jouw beagle voor brokken geeft.

beagle brokken

Waarom brokken voor beagles?

Beagle brokken zijn de meest populaire en voordelige optie voor hondenvoer. Brokken zijn gemakkelijk op te slaan en te voeren. Het helpt ook het gebit van jouw beagle gezond te houden. Er zit geen water in beagle brokken, en droogvoer van goede kwaliteit is sterk geconcentreerd met voedingsstoffen, waardoor het een ideale keuze is voor een actief ras als een beagle.

Kwaliteitsbrokken Beagle

Als je voor beagle brokken kiest, zijn er veel kwaliteitsmerken op de markt. We hebben onze eerste twee beagles jarenlang brokken gegeven zonder veel problemen, hoewel het grootste verschil met brokken de grootte en de consistentie van hun poep was. Op brokken, was het veel losser en meer van het. Met een rauw dieet is hun poep veel harder geworden en met veel minder ervan. Omdat het spijsverteringsstelsel van de hond meer gebruik maakt van natuurlijk voedsel, komt er veel minder uit het andere eind.

Op gewicht

Ongeacht het soort voer dat jouw beagle eet, moet je hun gewicht in de gaten houden en ervoor zorgen dat ze geen over- of ondergewicht hebben. Als ze overgewicht hebben, verminder dan de totale hoeveelheid voer die ze elke dag krijgen totdat ze een gezond gewicht hebben bereikt. Probeer ze minstens 2 keer per dag te voeren en geef ze nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid per voederbeurt, houd rekening met dagelijkse wandelingen, en jouw beagle zal fit en gezond zijn!

Brokken kopen

Op Bol.com zijn heel veel verschillende soorten brokken voor jouw beagle te vinden. Zo heb je kwaliteitsbrokken, normale brokken en zelfs brokken voor beagles die allergisch zijn. Bekijk hier het aanbod aan beagle brokken op Bol.com.