Beagle autobench

Met een beagle als je reismaatje kun je het plezier zeker maximaliseren. In de moderne wereld van vandaag is het gemakkelijker geworden om de wereld rond te reizen met je hond. Echter, een autobench is noodzakelijk voor de veiligheid van jouw beagle. Terwijl de normale bench helpt om jouw beagle veilig in huis te houden, biedt een autobench een veilige plek aan jouw hondje tijdens het reizen. Een ideale autobench voor jouw beagle moet een goede kwaliteit krat zijn die op de achterbank van de auto of in de kofferbak geplaatst kan worden en moet goedgekeurd zijn voor vliegreizen.  

Autobenches voor korte reizen met Beagles 

Als je jouw hond op een korte trip naar de plaatselijke dierenwinkel, bijvoorbeeld, of zelfs naar de dierenarts of de trimsalon wil nemen zal je een kwaliteit beagle autobench nodig hebben als je van plan bent om de auto te gebruiken. Je moet zo veel mogelijk met je beagle wandelen, maar vergeet niet dat het gevaarlijk is om een onaangelijnde hond in een auto te hebben. Natuurlijk kun je een harnas en autogordel voor honden kopen, maar vroeg of laat heb je iets nodig dat voor alle betrokkenen wat comfortabeler is. Als je je beagle kunt laten wennen aan een autobench, zal dat je leven veel makkelijker maken. 

autobench hond

Sorf carrier autobenches 

Soft Carrier autobenches zijn meestal gemaakt van nylon, en lijken op een sporttas. Maar in plaats van je zweterige sokken en vesten erin op te sluiten, zijn deze tassen natuurlijk voorzien van gaten voor ventilatie, en bij sommige kan je beagle zijn of haar kop er bovenuit steken om de wereld aan zich voorbij te laten trekken. Je zult meestal in staat zijn om een zacht-zijdige pet carrier riem over je lichaam net als een tas of record tas, waardoor ze zeer gemakkelijk te gebruiken en te dragen. Het nadeel is dat het nylon materiaal moeilijk schoon te maken is, en als je beagle nog niet zindelijk is en snel ongelukjes krijgt, kun je blijven zitten met een duidelijke geur die moeilijk te verwijderen is. Daarom is een autobench voor je Beagle noodzakelijk. 

Harde autobenches voor Beagles

Harde autobenches voor beagles, zoals de naam al doet vermoeden, zijn aanzienlijk minder buigzaam. Deze dragers zijn meestal gemaakt van stevig plastic, wat zowel goede als slechte punten heeft. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken (een vochtig doekje is waarschijnlijk voldoende), en ze zijn niet bijzonder comfortabel zonder de hulp van vele kussens en dekens, maar deze dragers zijn goed geventileerd en vrijwel onverwoestbaar. Als je van plan bent veel korte reizen over de weg, door de lucht, per schip of per spoor te maken met jouw beagle, kan een harde autobench voor jou beagle de beste investering zijn. 

Kartonnen autobenches Beagles

Kartonnen autobenches voor beagles zijn prima geschikt voor een eenmalige, korte reis – misschien een enkele reis van de dierenarts naar huis, of iets dergelijks. Maar je hebt vast al eens een hond op een stuk karton zien zitten, en deze dragers vormen daarop geen uitzondering. Tegen de tijd dat jouw beagle met zijn tanden en klauwen aan de slag is gegaan, is hij uitgeput en tevreden, en heeft hij het enorm naar zijn zin. Verwacht alleen niet dat je de beagle autobench nog eens kunt gebruiken! 

Autobench voor Beagle kopen

Als je een autobench voor je Beagle wil kopen, kijk dan eens naar de top 10 autobenches voor Beagles op Bol.com.