Beagle bench

Je moet een geschikte maat bench kiezen als je een Beagle puppy meeneemt naar je huis. Je hebt geen hele grote bench nodig waar je vriendje veel ruimte in heeft. De bench moet groot genoeg zijn voor de Beagle om op te staan en zich om te draaien. Wij adviseren een bench van 30 centimeter voor een Beagle. De gemiddelde hoogte van een volwassen Beagle is 18 tot 22 centimeter en de lichaamslengte is 20 tot 25 centimeter. Zorg er dus voor dat je een bench kiest met afmetingen die daar dichtbij in de buurt komen. Beagles geven de voorkeur aan een afgesloten ruimte waarin ze zich veilig en geborgen kunnen voelen. De beagle bench is een eenmalige aankoop dus het is essentieel dat je de juiste koopt. 

beagle bench

Wat maakt een goede Beagle bench? 

Het is een genot om jouw kleine beagle te zien spelen en slapen in zijn bench. Hier zijn een paar redenen om een bench voor jouw Beagle te kopen Een bench is een veilige plek voor een Beagle wanneer hij alleen kan blijven. Als een Beagle in de bench zit, is hij beschermd tegen kleine kinderen en andere huisdieren. Wanneer je een reisbench koopt kan jouw beagle gemakkelijk met je meereizen per vliegtuig of met de auto. Een beagle kan er comfortabel een paar uur doorbrengen.  

Welk soort bench voor mijn Beagle?

Er is geen pasklare oplossing. De keuze moet worden gemaakt op basis van jouw behoeften. Beagle benches zijn er in allerlei soorten en maten: 

  • Plastic beagle bench: Plastic honden bench combineren de draagbaarheid die je nodig hebt met duurzaamheid. De meeste van de plastic dragers kunnen niet plat opgevouwen worden, wat een probleem kan zijn voor opslag. Ze zijn veilig voor vervoer in een auto en zijn geschikt voor vliegreizen. 
  •  Metalen beagle bench: Deze benches laten een enorme luchtstroom toe. Honden hebben goed zicht en voelen zich veilig en geborgen. Veel van deze kratten worden geleverd met scheidingspanelen, zodat je de grootte van de krat kunt aanpassen naarmate jouw Beagle puppy groeit. Hij is gemakkelijk schoon te maken en neemt geen hondengeur op. 
  • Beagle bench met zachte zijkanten: Stoffen dragers op het frame zijn een geweldige oplossing voor reeds bench getrainde Beagles. Ze zijn licht van gewicht en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen als je ze niet nodig heeft. 

Hierbij een overzicht van de bestverkochte Beagle benches op Bol.com