Beagle snacks

Er is geen twijfel over mogelijk, beagles zijn dol op snacks en ze zijn een geweldige manier om een band met je honden op te bouwen. Het is moeilijk om te weten hoeveel je ze moet geven. Je wilt ze niet te veel calorieën geven wat kan leiden tot overgewicht. Beagle snacks zouden slechts 10% van hun dagelijkse voedselinname moeten uitmaken.  

beagle snacks

Voordelen beagle snacks 

We hebben al gezegd dat het geven van snacks aan je beagles de band tussen jullie versterkt, maar ze zijn ook goed voor trainingsdoeleinden. Alle honden hebben positieve bekrachtiging nodig omdat het ze enthousiaster maakt om te leren. Bovendien worden beagles gemotiveerd door hun maag, dus snacks zijn een stimulans voor hen om het goed te doen in hun trainingssessies. Geef jouw beagles tijdens de training zachte traktaties die gemakkelijk te verteren zijn. Geef ze geen snacks die te lang duren om op te eten. Ze kunnen dan hun interesse in de training verliezen omdat ze zich concentreren op hun beagle snacks. 

Gezonde beagle snacks 

Beagles zijn dol op eten en hebben de neiging om aan te komen, dus zoek beagle snacks die minder dan 20 calorieën per traktatie bevatten. Zorg ervoor dat wat je ze geeft niet over hun aantal calorieën voor de dag gaat. Trek de hoeveelheid uit die je wilt geven en ga hier niet overheen. Gezonde traktaties hebben vlees als eerste ingrediënt en moeten afkomstig zijn van een volledig natuurlijke eiwitbron. Kijk voor kip, kalkoen of rund als een van de topingrediënten. Als er andere ingrediënten zijn, zorg er dan voor dat het vitaminen en mineralen zijn. Je wilt geen beagle snacks kopen met kunstmatige toevoegingen en kleuren.  

snacks beagle

Beagle snack voor gebit

Pedigree Dentastix 

Dit is een beagle snack voor het gebit. Ze werken als een ademverfrisser en ze reinigen ook de tanden. Het is klinisch bewezen dat ze de vorming van tandsteen en tandplak verminderen. Ze reinigen tot aan de tandvleesrand, wat betekent dat ze zowel het tandvlees als de tanden helpen. Dit specifieke product is een frisse mintsmaak, maar ze zijn er ook in andere smaken zoals rundvlees, spek en spek met kaas. Een goede stimulans om deze traktaties te kopen is dat ze polyfosfaat bevatten wat geweldig is voor het reinigen van de tanden. Ze bevatten wel meer dan 20 calorieën in elke stick, maar je zou je beagles niet meer dan één per dag willen geven omdat ze nogal groot zijn. 

Beagle snacks kopen

Bekijk hier de bestverkochte snacks voor beagles op Bol.com