Beagle drinkbak

In dit blog alle benodigde info over het drinken van de Beagle en de drinkbak. Je hebt ongetwijfeld veel nagedacht over wat je jouw Beagle puppy of hond te eten geeft. Een beagle heeft zowel stevige maaltijden als gezonde snacks nodig, maar er moet net zo goed nagedacht worden over het water dat jouw Beagle binnenkrijgt. Je zou kunnen denken dat je Beagle zal drinken wat hij nodig heeft, omdat hij altijd toegang heeft tot water, maar dit is niet het geval voor veel honden.  Door verschillende factoren kan een Beagle van elke leeftijd een licht uitdrogingsprobleem hebben dat verrassende gevolgen heeft voor lichaam en geest. Bovendien zal de kwaliteit van het water dat jouw Beagle drinkt op lange termijn gevolgen hebben voor zijn gezondheid en mogelijk zelfs voor zijn levensduur. Hierdoor is een goede beagle drinkbak nodig. 

Beagle drinkbak – Ondiepe Kommen 

Hoewel dit de meest gebruikte soort beagle drinkbak is, is deze het meest geschikt voor honden van kleine tot middelgrote rassen, zoals de beagle gekruist met Chihuahua’s, Pomeranians, Beagles pups en Corgi’s. Omdat deze beagle drinkbakken ondiep zijn, kunnen kleinere honden gemakkelijk helemaal in de kom reiken voor het water zonder druk uit te oefenen op hun gevoelige keel. 

beagle drinkbak

Drinkbak met steile zijkanten 

Deze beagle drinkbakken zijn meestal vrij diep, met een smallere opening aan de bovenkant en zijkanten die schuin naar binnen staan. Kommen met steile zijkanten zijn de beste keuze voor honden met lange oren, zoals Beagles en kruisingen zoals Basset Hounds en Cocker Spaniels, die anders hun oren door hun voer en water zouden slepen. Door de unieke vorm van deze beagle drinkbakken kan de hond comfortabel eten terwijl zijn oren schoon en droog blijven. 

Verhoogde drinkbak Beagle

Verhoogde beagle drinkbakken zijn een uitstekende keuze voor beagle kruisingen met grote rassen, zoals Labrador Retrievers en Huskies, en grote hondenrassen, zoals Duitse Doggen en Mastiffs. Ze worden ook vaak aanbevolen voor oudere honden, honden met bepaalde fysieke beperkingen, na een operatie, of met artritis of gewrichtspijn. Deze kommen, die verkrijgbaar zijn in allerlei hoogten en maten, zijn zo ontworpen dat grotere honden comfortabel kunnen eten, zonder dat de gewrichten onnodig worden belast omdat de hond moet bukken om te eten en te drinken.  

Drinkbak beagle kopen

Alle verschillende soorten beagle drinkbakken zijn te vinden op Bol.com. Door hier te klikken ga je naar de pagina met bestverkochte Beagle drinkbakken.