Beagle speelgoed

In dit blog alles over de verschillende soorten populaire Beagle speelgoed. Beagles zijn een energiek lid van de jachthondenfamilie, bekend om hun zachte, vrolijke, vriendelijke karakter. Het is een actief ras dat geniet van verschillende hondensporten, waaronder jacht, rally, behendigheid, speuren, en competitieve gehoorzaamheid. Beagles staan er soms om bekend dat ze de neiging hebben achter andere wilde dieren aan te gaan, maar deze slechte gewoonten kunnen worden verholpen met wat beloningsgerichte training met traktaties en favoriete speeltjes. Beagles zijn goede familie huisdieren en het zijn goede honden om met kinderen op te voeden. 

Bekijk hier het bestverkochte speelgoed voor Beagles.

speelgoed beagle

Waarom beagle speelgoed? 

Waarom is speelgoed belangrijk voor een beagle? Beagles hebben een kleine maar stevige lichaamsbouw, een jachthondachtige kleur en een korte vacht. Veel mensen kunnen beagles onderscheiden door hun lange en laaghangende oren. Deze bekwame speurhonden werden traditioneel gebruikt als jachthonden, maar de moderne Beagle die mensen hebben leren kennen en liefhebben werd gefokt in Groot-Brittannië in het midden van de jaren 1800. Dit ras is zeer energiek, en heeft van jongs af aan veel beweging en training nodig. Een goed opgevoede Beagle is het perfecte vrolijke, aanhankelijke gezinslid. Speelgoed kan hierin een belangrijke rol spelen voor je beagle. 

Beagle speelgoed – spelletjes

Er zijn diverse spelletjes om met een Beagle en speelgoed te spelen om hun energieniveau te beheersen. Als jachthonden hebben Beagles een sterk reukvermogen dat perfect is voor zoek- en reddingstraining of speurproeven als hun baasjes de tijd hebben om dit met ze te doen. Speurproeven zijn een minder intensieve versie van zoek- en reddingstraining, waarbij een geurspoor wordt achtergelaten dat de honden moeten volgen. Eigenaars kunnen dit ook zelf proberen door het eten van hun Beagle elke dag op een nieuwe plaats te zetten en een spoor achter te laten dat hij kan volgen. Daarnaast is er nog het populaire Multiput en Kong speelgoed voor de Beagle. 

Beagle speelgoed – Multipet

>Multipet  

Dit speelgoed is een troostend pluche en piepend speeltje waar jouw Beagle hond dol op zal zijn. Het is bestand tegen ruw spel als jouw Beagle een agressieve kauwer is of scherpe tanden heeft. Dit zachte grote speelgoed is ook gemakkelijk te wassen en is niet giftig. Dit is vooral goed omdat veel honden ze overal mee naar toe nemen, ook om ‘s nachts in bed te knuffelen. Als je een hond hebt die de meeste hondenspeeltjes verscheurt, probeer dan dit gevulde piepspeeltje. Het is duurzaam en heeft een mooie stille pieper in het beagle speeltje zitten. 

Beagle speelgoed – De kong

>De kong 

Een veelzijdig kauw/ traktatie uitdelend/ voedsel regulerend Beagle speeltje / speelgoed dat wordt aanbevolen door dierenartsen wereldwijd. Dit kong speeltje is een geweldig traktatie-verdeel-speeltje, kauwspeeltje en een oplossing voor snelle eters. Zoiets simpels als je Beagle laten werken voor zijn eten zorgt ook voor mentale stimulatie. Vul de kong met één van de maaltijden van je huisdier en het zal haar bezig houden. De Kong is een hondenspeeltje dat je elke dag kunt gebruiken. Het speelgoed is makkelijk schoon te maken (kan in de vaatwasser), makkelijk te vullen en beagles hebben plezier met spelen en het rond te rollen. 

beagle speelgoed

Beagle speelgoed kopen

Zo zijn er nog tientallen speeltjes voor beagles te koop. Zie hier het populairste beagle speelgoed op Bol.com.