Beagle marktplaats

Alles over Beagles en marktplaats. De Beagle is een hondenras dat oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk komt en vooral wordt gebruikt voor de jacht op hazen, aangezien deze hond een sterke geur heeft. Het is een middelgroot hondenras van ongeveer 13 tot 16 centimeter groot, met een gewicht tussen 20 en 24 pond. De levensduur van de Beagle is 12 tot 15 jaar. Omdat het een kleine hond is, kan een Beagle gedijen in een klein appartement als ze genoeg beweging krijgt. Jouw hond kan echter een echte uitdaging worden als je niet genoeg tijd en energie aan haar besteedt. Beagles maken veel lawaai. Hierdoor worden veel beagles op marktplaats te koop aangeboden. 

Zindelijkheid

Tenzij je een beagle van marktplaats kunt vinden die als zindelijk is gaat er veel tijd in het zindelijk maken van deze honden zitten. Deze honden leren snel, maar zindelijkheidstraining gaat niet van de ene op de andere dag. Beagles hebben tijd nodig om eraan te wennen dat ze zichzelf naar buiten vragen, dus houd je verwachtingen laag, in ieder geval als je pup nog heel jong is. Begin met zindelijkheidstraining rond de leeftijd van 8 weken, en hoe goed jouw hond het ook doet, blijf trainen tot ze 10-12 maanden oud is, om tegenslagen te voorkomen. Veel Beagle eigenaars van marktplaats vinden de bench nuttig, vooral in de eerste twee jaar.

beagle marktplaats

Snuffelen in huis

Omdat beagles van marktplaats niet opgegroeid zijn in jouw eigen huis is het goed om een beagle te kopen en hierna de grenzen van het huis aan te geven. Beagles zijn intelligent en nieuwsgierig, een gevaarlijke combinatie als je plekken hebt waar je niet wilt dat ze komen. Grenstraining is een goede manier om grenzen te stellen, maar omdat Beagles neus-gedreven zijn (ze zullen onder alle omstandigheden een geur volgen), kun je er maar beter niet volledig op vertrouwen dat je hond in staat is om buiten de verboden gebieden in je huis te blijven.

Blijf in de buurt

Omdat een beagle van marktplaats van een ander gebied komt moet je goed op de beagle letten nadat je er een gaat kopen. Het komt vaak voor dat een Beagle zich laat drijven door een interessante geur buiten het erf. Om te voorkomen dat je hond ontsnapt, heb je een hoge omheining met een stevige basis nodig. Deze honden zijn goed in klimmen en graven, dus neem alle voorzorgsmaatregelen voordat je jouw Beagle alleen in de tuin laat.Wil je alles weten over de beagle en de voor en nadelen van het ras, klik hier voor meer informatie!

Let op dieren dieven

Beagles komen niet zo vaak voor op marktplaats omdat het een gewilde hond om te kopen is. Vooral beagle pups zijn populair en kunnen voor geld via marktplaats te kopen zijn. Dieven zijn een andere reden waarom een Beagle niet alleen zou moeten zwerven. Deze honden zijn vriendelijk tegen iedereen, waardoor ze vrij gemakkelijk te stelen zijn. Laat zo’n hond nooit alleen in een niet omheind gebied, en als je haar meeneemt naar het park, gebruik dan altijd een riem om haar dichtbij te houden.

marktplaats beagle

Altijd speeltijd

Beagles hebben veel energie en ze houden van spelen, waardoor ze geschikt zijn voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Maar dit betekent ook dat u uw hond voldoende beweging moet geven. Maak één of twee keer per dag een wandeling van 30 minuten met haar en maak ten minste vier of vijf keer per week tijd vrij om met haar buiten te spelen. Deze honden worden vaak “een neus op vier poten” genoemd. Beagles van marktplaats hebben mentale stimulatie nodig en spelen graag jachtspelletjes, waarbij ze hun specifieke vaardigheden kunnen gebruiken. Als jouw beagle van marktplaats eenmaal in huis is, is het tijd voor een goede opvoeding. Hiervoor raden wij het Beagle handboek aan. 

Beagle geheimen

Beagle handboek downloaden