Beagle mand

Op zoek naar de beste beagle mand? Als je een Beagle Pup hebt, moet je hen en hun gewrichten zo gezond mogelijk houden! De vrolijke Beagle is een van onze favoriete hondenrassen en dat is niet voor niets. Niet alleen is de Beagle vriendelijk, aanhankelijk en leuk, maar hij is ook lief voor onze kleintjes en andere huisdieren. Om de hond te zijn die iedereen kent en liefheeft, heeft hij een comfortabele plek nodig om uit te rusten en zijn batterijen op te laden. En om dat te doen, heeft hij een comfortabele beagle mand nodig dat hem een goede nachtrust bezorgt. 

Comfort in de Beagle mand

Comfort is de belangrijkste factor voor de beagle mand, want als het niet comfortabel is, zal hij zijn bed niet gebruiken. Zoek naar bedden met dikke bodems, meestal 2 inches of meer, om ervoor te zorgen dat zijn lichaam niet wegzakt op de vloer. Materialen zoals traagschuim en orthopedisch schuim zijn de beste materialen om zijn lichaam te ondersteunen. Als je merkt dat hij niet in zijn nieuwe bed wil kruipen, leg er dan zijn favoriete deken of speeltje in om hem erin te lokken. Of neem een versleten stuk van je kleding en leg het erin, je geur zal hem aanmoedigen om in de beagle mand te kruipen en te knuffelen. 

beagle mand

Leeftijd 

Als jouw Beagle een puppy is en dit zijn eerste mand is, moet je er rekening mee houden dat hij het tijdens zijn training kan stukbijten en veel ongelukjes kan krijgen. Overweeg daarom een goedkoper bed dat je kunt vervangen zodra hij zindelijk is. Of je kunt een kauwbestendig en waterafstotend bed kopen. Als je een oudere Beagle hebt, is een orthopedisch schuimrubberen bed de beste optie voor hem. Dit is schuim van medische kwaliteit dat extra steun geeft aan zijn gewrichten, wat de pijn een beetje zal verlichten. Senioren hebben ook last van incontinentie, dus moet je op zoek naar een waterbestendige beagle mand om te voorkomen dat het schuim gaat stinken. 

Duurzame materialen voor de Beagle Mand

Het is van vitaal belang dat de beagle mand die je koopt duurzaam is en meer zal meegaan dan een paar logeerpartijtjes. Bekledingsmaterialen zoals katoen, keperstof, canvas en nylon zijn duurzame materialen die langer meegaan dan polyester. Hoogwaardige beagle manden zijn ook bestand tegen kauwen of scheuren en zijn ontworpen om het nestgedrag te overleven dat de meeste honden vertonen voordat ze een dutje gaan doen. Bekijk hier alle Beagle manden op Bol.com.  

Gemakkelijk schoon te maken mand voor je beagle 

Beagle manden moeten gemakkelijk schoon te maken zijn, per slot van rekening ben je die achter jouw Beagle opruimt, niet hij. Een mand van hoge kwaliteit heeft een waterbestendige hoes die je er zo af kunt halen en in de wasmachine kunt stoppen. Naast een waterbestendige hoes hebben topkwaliteit bedden ook een waterdichte voering die het schuim beschermt. Sommige merken bieden afzonderlijk waterdichte hoesjes aan voor de beagle mand.