Beagle trui

In dit blog alle benodigde informatie over een trui voor je beagle. Het is niet moeilijk om jouw Beagle in alle seizoenen gelukkig, gezond en comfortabel te houden. Een hond is een taaie rakker, en een paar aanpassingen zijn voldoende om haar het hele jaar door in topconditie te houden, vooral in de winter. Heeft jouw Beagle een trui nodig om het in de winter lekker warm te hebben? Waarschijnlijk niet, maar dat betekent niet dat ze een beetje hulp niet op prijs stelt om warm te blijven tijdens die koude winterwandelingen. Dierenspeciaalzaken en luxe kledingcatalogi hebben een overvloed aan truien en jassen om Beagles te beschermen tegen de verwoestingen van het gure winterweer. 

Maat beagle trui 

Hoe weet je welke maat beagle trui geschikt is voor jouw Beagle? Ten eerste, rek een meetlint van de basis van haar nek tot de basis van haar staart. Dit is haar toplijn maat. Meet vervolgens haar borstkas door het meetlint om haar romp te wikkelen op het breedste punt, net achter haar voorpoten. Deze twee metingen kunnen je helpen de kledingmaat van jouw Beagle te bepalen. Over het algemeen dragen Beagles een medium maat beagle trui – maar zoals met zoveel andere zaken, kan het ook hier weer anders zijn. 

Inspiratie beagle trui

Goldpaw Onesie Hondenpyjama

Deze heerlijke zachte jasjes zijn perfect geschikt als pyjama of als extra laag onder een jas. Gemaakt van de bekende Goldpaw Stretch Fleece wat ervoor zorgt dat de stof waar de beagle trui van gemaakt is ontzettend rekbaar is waardoor deze comfortabel is. Hierdoor kan je de trui ook voor op de groei kopen. Deze beagle trui kan in de wasmachine en in de droger. De trui valt groot uit waardoor het beter is om een maatje kleiner te bestellen.  

Beagle trui top 10

Bekijk deze pagina voor de top 10 truien voor beagles.